0,00
0
Light Blue
Dolce Gabbana Light Blue Eau De Toilette 

Dolce Gabbana Light Blue Eau De Toilette 

topnoten: bamboe, jasmijn ,witte roos, citroenhout, amber en muskus.

koop hier parfums op basis van bamboe, jasmijn ,witte roos, citroenhout, amber en muskus.

Light Blue is een geurlijn van de Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana die vooral bekend is om zijn mannenversie, Light Blue Pour Homme. Deze geurcollectie heeft talrijke prijzen in de parfumindustrie gewonnen, waaronder de FiFi Awards in 2008.

koop hier Dolce Gabbana Light Blue Eau De Toilette online

Sinds 2012 zijn er periodiek limited-edition versies voor zowel mannen als vrouwen uitgebracht. Deze geuren zijn gelanceerd met fotoshoots in plaats van traditionele reclamecampagnes en met dezelfde modellen. Ze zijn niet te verwarren met originele of geherformuleerde geuren.

Afkomst:

Het ontwerpduo Domenico Dolce en Stefano Gabbana nam parfumeur Olivier Cresp in de arm om een vrouwengeur te creëren die geïnspireerd was op Sicilië.[2] Het duurde twee jaar om het proces te perfectioneren, en de geur werd uitgebracht in 2001.

namaak parfum

assortiment:

Light Blue:

Het originele Cresp-parfum voor vrouwen koppelt zure Granny Smith-appel (de synthetische stoffen cis-3 hexenol, Liffarome en cis-3 hexenylacetaat) aan Delta Muscenone (de geur van de menselijke huid). Het parfum bevat drie synthetische houtsoorten (Z11, Ambrox en Norlimbanol), alsmede natuurlijke ceders. Ongeveer 15 procent van de natuurlijke Siciliaanse citroenschil-essence zit in de topnoten, die ook blauwe bosbes bevatten. De middennoten zijn bamboe, jasmijn en witte roos, terwijl de basisnoten citroenhout, amber en muskus zijn.

10-beste-parfums-aller-tijden

Light Blue Pour Homme:

In 2007 werd de eau de cologne voor mannen van Burberry uitgebracht, die onmiddellijk werd toegejuicht. De cologne wordt beschouwd als een frisse klassieke evenwichtige geur die wordt gekarakteriseerd als luchtig, sprankelend en verfijnd. Het is samengesteld uit verschillende noten, waaronder Siciliaanse mandarijn, bevroren druivenschil, Russische peper, rozemarijn, Szechuan peper, rozenhout, Amerikaans muskushout, wierook en eikenmos.

jouw reactie