!Let op: met drukke feestdagenperiode,Sommige producten zijn tijdelijk niet in voorraad waar verwerken en verzendingtijd tot 7 werkdagen kan oplopen!

gelieve ons via whatsapp 0032499623296 of mail [email protected] voor meer info

Verzenden en retourneren

VOORWAARDEN VOOR VERZENDING

                      BE/NL

Verzenden

DJSA FASHION streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 1u a 3 werkdagen te verzenden. Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres. Op de dag dat je  bestelling bij ons vertrekt ontvang je een bericht op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin de track&trace code. Mocht je daarna vragen hebben over de status van je verzending in je track&trace, dan raden we je aan om eerst contact op te nemen met de vervoerder (PostNL,DPD,BPOST). Indien je overige vragen hebt, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

Bestellingen vanaf €35,- worden gratis bezorgd in BELGIE.

Bestellingen vanaf €40,- worden gratis bezorgd in Nederland

!gratis verzending=gratis retourneren

Standaard Pakketverzending  in

Belgie is €6,- (gratis vanaf €35,-)

Nederland €8,- (gratis vanaf €35,-)
Is het een cadeautje? Wat lief! Je kunt bij ons het pakje naar een ander adres versturen.
-Kies bij STAP 2 in de bestelprocedure voor “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven.” en vul hier het adres in waar het cadeau naar toe gestuurd mag worden.

Retourneren

Bij onze webshop hanteren wij een retourbeleid waarbij je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een retour kunt aanmelden. Dit kun je doen via je accountpagina door op “Retour aanmelden” te klikken. Vervolgens kun je kiezen om een deel of de gehele bestelling te retourneren, een reden opgeven en de instructies volgen.

Indien je in aanmerking komt voor gratis retourneren (bijvoorbeeld bij gratis verzending), ontvang je een verzendlabel naar keuze van de transportdienst (bpost, post.nl of dpd). Zorg ervoor dat je het gewenste item netjes inpakt in de originele verpakking, inclusief labels. Plak het verzendlabel op de doos en breng de doos naar het postkantoor of een verzendpunt.

De verwerking van de retour duurt doorgaans 1-5 dagen. Het terugbetaalde bedrag wordt teruggestort naar de rekening of betaalmethode die je hebt gekozen bij het plaatsen van je bestelling. De terugbetaling kan plaatsvinden binnen 7 werkdagen na de verwerking van je retour.

Let op: enkele producten/artikelen kunnen niet worden geretourneerd, waaronder cadeaubonnen en -kaarten, artikelen waarvan de verzegeling is verbroken (om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne), digitale artikelen, software-abonnementen/producten waarvan de verzegeling is verbroken, audio-opnamen, video-opnamen, dvd’s en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken, op maat/persoonlijk gemaakte artikelen zoals mengverf, gegraveerd bestek en op maat gemaakte gordijnen, bloemen, planten en kerstbomen met een beperkte houdbaarheid, en artikelen die eenmalig gebruikt zijn om de aard, kenmerken en werking vast te stellen. Let op dat bij uitgebreider of vaker gebruik waardevermindering kan worden berekend, waarvoor je zelf verantwoordelijk bent.

Heb je een beschadigd of defect artikel ontvangen? Meld dit dan binnen de retourtermijn via je account en geef dit aan ons door via de retourreden.

Retouradres:

BOMBARDONSTRAAT,84

1770 LIEDEKERKE

BELGIE

De artikelen dienen in de orginele verpakking en onbeschadigd retour gestuurd te worden.

wij zijn niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken

Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of er iets ontbreekt, zorgen wij voor het verzenden van de juiste producten indien mogelijk. De gemaakte verzendkosten worden in dit geval vergoed.