!Let op: met drukke feestdagenperiode,Sommige producten zijn tijdelijk niet in voorraad waar verwerken en verzendingtijd tot 7 werkdagen kan oplopen!

gelieve ons via whatsapp 0032499623296 of mail [email protected] voor meer info

Verzenden en retourneren

VOORWAARDEN VOOR VERZENDING

                      BE/NL

Verzenden

DJSA FASHION streeft ernaar om je bestelling na ontvangst van betaling binnen 1u a 3 werkdagen te verzenden. Mocht de levering aanzienlijk vertraagd zijn, dan ontvang je een bericht op het door jouw aangeleverd e-mailadres. Op de dag dat je  bestelling bij ons vertrekt ontvang je een bericht op het door jou opgegeven e-mailadres met daarin de track&trace code. Mocht je daarna vragen hebben over de status van je verzending in je track&trace, dan raden we je aan om eerst contact op te nemen met de vervoerder (PostNL,DPD,BPOST). Indien je overige vragen hebt, kun je natuurlijk te allen tijde contact met ons opnemen.

Bestellingen vanaf €35,- worden gratis bezorgd in BELGIE.

Bestellingen vanaf €40,- worden gratis bezorgd in Nederland

!gratis verzending=gratis retourneren

Standaard Pakketverzending  in

Belgie is €6,- (gratis vanaf €35,-)

Nederland €8,- (gratis vanaf €35,-)
Is het een cadeautje? Wat lief! Je kunt bij ons het pakje naar een ander adres versturen.
-Kies bij STAP 2 in de bestelprocedure voor “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven.” en vul hier het adres in waar het cadeau naar toe gestuurd mag worden.

Retourneren

Wil je je bestelling of een deel daarvan terugsturen? Geen probleem! Geef dit dan binnen 14 dagen aan ons door. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling of een gedeelte daarvan aan ons te retourneren.

Hoe werkt het aanmelden van een retour?

Je stuurt ons een email naar [email protected] dat je je bestelling of een gedeelte daarvan aan ons wil retourneren. Wij sturen je vervolgens het herroeping/retourformulier toe . Als je deze invult en aan ons retourneert zorgen wij er samen voor dat je de artikelen kunt retourneren. Op deze manier kunnen we je beter ondersteunen tijdens het retourneren.
De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.Behalve als de item Beschadigd is of verkeerde maat of artikle….

!helaas wegens ons lage  prijzen kunnen wij geen gratis retourneren aanbieden

Let op: oorbellen worden niet teruggenomen ivm hygiëne. Dit staat tevens in de algemene voorwaarden vermeld die je kunt lezen voorafgaand aan je bestelling.

Is je bestelling compleet en onbeschadigd door ons ontvangen? Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten binnen 14 dagen na het aanmelden van je retour teruggestort. de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Let op: Bij het retourneren van slechts een deel van je bestelling ontvang je de reeds door ons gemaakte verzendkosten niet terug.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen,of als er sporen van langer gebruik dan het product te passen, zich bevinden aan het product bv.zweet,deo,wasproduct geuren, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Gesealde artikelen (zoals bijv. de kaartendecks) die geopend zijn kunnen wij niet terugnemen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:

BOMBARDONSTRAAT,84

1770 LIEDEKERKE

BELGIE

De artikelen dienen in de orginele verpakking en onbeschadigd retour gestuurd te worden.

wij zijn niet aansprakelijk voor retourzendingen die kwijt raken

Indien je een verkeerde bestelling hebt ontvangen of er iets ontbreekt, zorgen wij voor het verzenden van de juiste producten indien mogelijk. De gemaakte verzendkosten worden in dit geval vergoed.