0,00
0
Dior J’adore Eau de Parfum
Dior J’adore

Dior J’adore Eau de Parfum

noten: peer, meloen, magnolia, perzik, mandarijn en bergamot.

koop hier parfum op basis van peer, meloen, magnolia, perzik, mandarijn en bergamot.

J’adore is een parfum gecreëerd door Christian Dior in 1999. In 2013 was het de best verkochte damesgeur in Frankrijk en in 2014 en 2015 de op één na best verkochte geur. Het werd voorbijgestreefd door La Vie est belle van Lancôme. koop hier parfumes op basis van peer, meloen, magnolia, perzik, mandarijn en bergamot.

https://www.djsa.be/10-beste-parfums-aller-tijden/

Het parfum J’adore van Dior werd in 1999 gecreëerd door Calice Becker en Ann Gottlieb, geïnspireerd op het parfum Miss Dior. Het ontwerp van de flacon is van de hand van Hervé Van Der Straeten (een voormalig juwelier), en het glas doet denken aan een amfora. Een jaar na de release bracht Dior een beperkte oplage van 500 flesjes uit, gemaakt van kristal en gouddraad van Baccarat. Hetzelfde materiaal werd gebruikt voor een nieuwe beperkte editie die in 2012 werd uitgebracht. Jean-Michel Othoniel, met Salviati (en), bracht eind 2012 een nieuwe beperkte editie uit van iets meer dan 1.000 flessen van J’adore L’Absolu.

https://www.djsa.be/namaak-parfum/

Chanel’s No 5, dat jarenlang het best verkochte parfum in Frankrijk was, is niet langer nummer 1. In 2011 verving J’adore , met een verkoop van 50,7 miljoen euro en een marktaandeel van 4%, het op de eerste plaats. In 2013 was J’adore het best verkochte parfum in Frankrijk met bijna 826.000 verkochte flacons, goed voor 55 miljoen euro omzet.

Dior J’adore online kopen

De eau de toilette en eau de parfum zijn verkrijgbaar in twee versies: J’Adore L’Eau en J’Adore L’Absolu. Ook het ontwerp van de flacon is onderscheidend, aangezien de naam “J’Adore” er niet direct op staat.

jouw reactie