0,00
0
Miley Cyrus
Vliegtuig met Miley Cyrus geraakt door bliksem tijdens zware storm | Celebrities | hln.be
Miley Cyrus heeft angstige momenten achter de rug.
Volledig scherm
Miley Cyrus heeft angstige momenten achter de rug. © GC Images

Vliegtuig met Miley Cyrus geraakt door bliksem tijdens zware storm

CelebritiesMiley Cyrus (29) is met het vliegtuig waarin ze aan boord zat in “een enorme, onverwachtse storm beland”, zo schrijft de zangeres op Instagram. Daarnaast is het vliegtuig door de bliksem geraakt en moest het een noodlanding maken. Zowel Cyrus als haar team, vrienden en familie, die met haar meevlogen, bleven ongedeerd.

0 reacties

 1. De oorlog in Oekraïne stuwt de prijzen van bouwmaterialen nog verder de hoogte in. Wat zijn de alternatieven?
  Livios

  De oorlog in Oekraïne stuwt de prijzen van bouwmateri­a­len nog verder de hoogte in. Wat zijn de alternatie­ven?

  Sinds begin dit jaar zijn de prijzen van bouwmaterialen al met 12 procent gestegen, dat blijkt uit een enquête van de Confederatie Bouw bij 210 bouwbedrijven. De stijgingen zijn het grootst voor staal en isolatiematerialen. Door de oorlog in Oekraïne verwachten aannemers ook de komende maanden nog verdere prijsstijgingen. Kan je jezelf daartegen beschermen? En zijn er goedkopere alternatieven? Bouwsite Livios zoekt het uit.
 2. Hoge inflatie: is het slim om je spaargeld van tak 21 naar tak 23 verhuizen?
  Spaargids.be

  Hoge inflatie: is het slim om je spaargeld van tak 21 naar tak 23 verhuizen?

  Om je centen te laten renderen kan je naast traditionele spaar- en beleggingsformules ook kiezen voor verzekeringsproducten. De tak 21-spaarverzekering geniet omwille van haar kapitaalgarantie de grootste populariteit, maar slaagt er bij de huidige hoge inflatie niet langer in om je koopkracht op peil te houden. Biedt een overstap naar een tak 23-beleggingsverzekering soelaas? Brecht Coene, expert van Spaargids.be, nuanceert.

jouw reactie